Når du ble født? Froskeklanen i indiansk astrologi

Av | juli 15, 2021

Hvis du ble født i løpet av en av de tre datoperioder som er oppført i denne artikkelen, er du medlem av froskeklanen, ifølge indiansk astrologi. Innfødt amerikansk åndelighet forbinder kraftdyr og ånd med oss, er tilgjengelige når vi trenger dem, og tilbyr oss sine styrker.

Indianer astrologi

Innenfor dette systemet, ved hjelp av en tolvmåneders kalender, er fødselsdatoer assosiert med kraftdyr, sesongdyr, de fire retningene på medisinhjulet, steiner og krystaller, trær, farger og dyreklaner.

Dyreklaner

Det er fire klaner, inkludert Frog Clan, Turtle Clan, Butterfly Clan og Thunderbird Clan. Det sentrale temaet i denne artikkelen er froskeklanen.

Fødselsdatoer for medlemmer av Frog-klanen

19. februar – 20. mars

21. juni til 22. juli

24. oktober – 21. november

Hva frosken tilbyr deg

(1) Det kan hjelpe deg å være mer i kontakt med følelsene dine og å være mer følsom for andres følelser. Med froskens energi kan du utdype medfølende responser til andre og uttrykke dypere empati.

(2) Det kan også hjelpe deg med å komme inn i virksomheten din, i kreativ forstand.

(3) Du kan oppleve at det å være rundt vann nærer deg. Innsjøer, bassenger, elver, strender ~ ~ selv din egen dusj kan gi en berikende opplevelse hvis du er åpen for det. Frosk kan hjelpe deg med å rense deg selv og fjerne negativitet.

«Be regnet hjelper deg med å fjerne de følelsesmessige og mentale giftstoffene som har samlet seg, de som forurenser hjertet, sinnet og kroppen din og hindrer deg i å være helt du. «- Steven Farmer, Ph.D, Kraftdyr: Hvordan få kontakt med dyreåndsguiden din

Hvordan koble deg dypere

(1) Bli oppmerksom på hva du trenger å gi slipp på, og ta kontakt med frosken for å gjøre det. Fysisk kan du prøve å gå litt froskestil (sønnen min, et medlem av froskeklanen, elsker å gjøre dette!).

(2) Lag en fysisk rens ved å ta et Epsom saltbad eller velge å avgifte fra giftighet. Skriv i en journal hvordan du trenger for å frigjøre deg følelsesmessig.

(3) Syng. Stemmen din kan også brukes til å avklare! Spør deg selv også hvor i livet du har mistet eller mister stemmen din, og før en journal om hvordan du får den tilbake.

Froskeleksjoner

Frosk kan hjelpe deg med å gi slipp på ting som ikke lenger tjener deg, finne stemmen din når du nøler med å uttrykke hvordan du har det, rense hjemmet eller arbeidsområdet for negativitet, og hjelpe deg med å bli tydeligere på hvem du egentlig er og hva du er her til. gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *