Leker som er trygge og ideelle for dine skjeggede drager

Av | juli 13, 2021

Siden skjeggede drager er sosiale skapninger, trenger de også å opprettholde livet sitt, og det er å leve lykkelig. For at de skal være lykkelige, må de underholdes, og en måte å oppnå dette på er å gi dem leker. Ikke la den skjeggede dragen sove hele dagen, la kjæledyret ditt jobbe musklene ved å få ham til å trene. Prøv å underholde dem så mye som mulig. En måte å oppmuntre dem til å være lykkelige på er å være oppmerksom på dem ved å leke med dem. Du kan prøve å sjekke disse trygge materialene for din skjeggede drage.

Myke stoffer eller putetrekk

Skjeggede drager elsker å henge på mørke steder. De velger å gjemme seg i forskjellige mørke områder i innhegningen. For å legge til moro og farger kan du legge myke ting eller et putetrekk som hun kan klø og leke med. Dette er gode ideer for moro skyld. Husk å ikke gi plastposer som leker, da dette kan forårsake kvelning. I stedet kan du gi henne papirposer å leke med.

Lekekuler

En annen flott leketøyidee for din skjeggede drage er baller. Hver gang du tar kjæledyret ditt utenfor for å leke, gi ham ballene. Du kan bruke hodet ved å presse og leke med det. Det blir et morsomt show å se på. Du kan gi ham noen sprettkuler, store kuler, plastkuler og katt- og hundeleker å leke med. Ikke gi små leker til den skjeggede dragen, da den kan svelge den og forårsake fare. Forsikre deg om at kulene ikke er for tunge for at kjæledyret ditt kan presse dem. Disse sosiale skapningene elsker høye lyder og lyse farger.

Tørkepapir

Ordtaket «jo enklere jo bedre» gjelder også skjeggede drager. Kjæledyret ditt vil sikkert elske de enkle tingene. Enkle leker du kan gi dem er papirhåndklær. Legg et blad eller to inne i barnehagen din. Vev er bra for riper og vil ikke skade dragen, men revet vev kan bli rotete. Sørg for å fjerne den og rengjør området med en gang etter spilletiden.

Minibasseng

Det er bassengtid! Det er ganske ironisk at skjeggede drager liker vann selv om de har et tørt habitat. Skjeggede drager elsker vann! Så når det er badetid, gi ham et minibasseng med et fat som har vann i seg. Sett den inn i kabinettet. Forsikre deg om at dragen passer på platen. Få riktig størrelse. Hold et øye med kjæledyret ditt mens han leker i vannet. Bruk aldri en plate som er større enn størrelsen på dragen, da den kan kveles på innsiden. Kos deg med å leke med kjæledyret ditt mens han er i vannet ved å ta en dukkert innimellom.

Boks med sand

I tillegg til at sand er et substrat for skjeggede drager, kan det også brukes som leketøy. Du må imidlertid overvåke kjæledyret ditt mens det spiller. De elsker å grave og leke med sand. Vær forsiktig da sand kan blandes med mat og forårsake potensielt dødelig innvirkning. Den ideelle måten å forsyne dragen din med sand som et lekegjenstand er å legge den i en boks og skille den fra spiseplassen i barnehagen. Legg en avis under esken, slik at du enkelt kan rydde opp og kaste den etter at kjæledyret ditt er ferdig med å spille.

Andre ideer for at kjæledyret ditt skal ha det gøy, er å få det til å løpe inne i huset. Forsikre deg om at inntaket og uttakene er lukket. Å legge til musikk er også en god ide, slik at de kan høre rytmen og melodien. Hvis du ikke er i nærheten, men likevel vil la dem spille, kan du slå på TV-en som de elsker å se.

Men det beste av alle disse ideene er å henge med kjæledyret ditt; Det betyr noe for ham da han vil vite at du etablerer tillit og forhold mellom dere to.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *