Hvordan dekke en tatovering: 3 måter å skjule en tatovering uten å fjerne den

Av | juli 17, 2021

Hva om tatoveringen du elsker, må falme en stund? Kom et jobbintervju eller en tur med bestemødrene? Noen ganger i livet vil du ikke være personen med tatoveringer og bli lagt merke til. Det er noen måter å dekke over blekket på et blunk uten å måtte fjerne det.

Finne opp

Foundation eller foundation er sannsynligvis den mest åpenbare måten å skjule en tatovering uten å fjerne den. Mange selskaper selger tykkere former for deres vanlige sminke, uttrykkelig for tatovering. Mange kjendiser har tatoveringer dekket med denne metoden for forskjellige skuespillroller. Det største problemet med sminke er at det kan være veldig ubehagelig å ha på, avhengig av hvor tatoveringen er, og det er ofte vanskelig å matche de eksakte hudtonene.

Klær

Klær er et annet flott alternativ, avhengig av hvor tatoveringen er plassert. En høyhalset, langermet genser kan spare Thanksgiving-middagen i en klype. Men å skjule en tatovering med klær er ganske begrenset med tanke på at tatoveringen må være i et område der klærne ser naturlige ut. Den samme turtleneck som reddet Thanksgiving kan ødelegge sommeren.

Bandasje

Det er åpenbare problemer med å gå dekket av bandasjer, fra mumipranker til uregjerlig varme. Men et plaster kan dekke noen små tatoveringer. Den virkelige grunnen til at bandasjer ikke fungerer for å dekke tatoveringer, er fordi de retter oppmerksomhet mot området. Å se et fattig barn som jobber med bandasjer overalt er ofte mer støtende enn tatoverte bilder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *