Grand Cayman – virkelig paradis

Av | juli 16, 2021

Grand Cayman er verdenskjent, spesielt blant turister, for sine spektakulære attraksjoner som dykking og snorkling. Det er den største av de tre Caymanøyene. To andre øyer er Cayman Barc og Little Cayman. De tre øyene ligger i det vestlige Karibiske hav og styres som British Overseas Territory. Den største tragedien på denne øya er mangelen på naturlig ferskvann. I tillegg ble den hardt ødelagt av orkanen Ivan i 2004. Til tross for slike åpenbare katastrofer skinner den i horisonten til turistnæringen.

Reiselivsnæringen i Grand Cayman

Turisme i Grand Cayman aksjer omtrent 50% av BNP. I tillegg til fantastiske steder, tilbyr øya flotte restauranter, drinker, dykking, snorkling, losji og shopping.

1) Cayman Turtle Farm er kjent for sitt brede utvalg av skilpaddesamlinger. Fra de minste skilpaddene til de som veier over 400 pund er tilgjengelig her.

2) Cemetery Beach ligger i den nordlige enden av den sju mil lange stranden. Det er rett og slett et vakkert sted å snorkle utenfor kysten.

3) Cayman Islands National Museum, Cayman Islands Maritime Treasure Museum og Queen Elizabeth II Botanical Park ligger veldig nær hverandre og blir dermed det viktigste turistsenteret på øya.

4) Festivaler som Batabano, Gimistory og Pirates Week Festival faller i april og november måned. Disse festivalsesongene gir en stor tilstrømning av turister til øya.

5) Den mest attraktive tiden for unge mennesker er tilgjengelig her i form av leiebiler og scootere. Men alderen din må være 21 år eller eldre.

6) Cruise er en annen flott og hyggelig opplevelse her. George Town er en utrolig populær havn, spesielt for mange cruise-linjer på vestlige Karibiske reiseruter.

7) Ferier på Caymanøyene er også kjent for golf. Vanligvis er kulturen til et femstjerners feriested ekstremt populær her blant golfentusiaster. Mange fantastiske golfbaner finnes her, og hver er like bra. Disse sentrene er også kjent for internasjonale golfarrangementer.

8) Turiststeder under vann kan være en merkelig og utrolig idé, men det er mulig her i Stingray City. Den består av en serie grunt vann sandstenger. Gir en eksklusiv mulighet til å samhandle med marine dyr.

Klima og turisme i Grand Cayman

Øyas gjennomsnittstemperatur svever rundt 29-390c om sommeren. Om vinteren synker den til 190c og ​​gjennomsnittet er fortsatt 200c. Havgraven på denne øya har eksepsjonell synlighet. Så temperaturen og synligheten her skaper en ideell situasjon for dykking.

Derfor er Grand Cayman Island utvilsomt et flott turiststed. Her finner du et bredt utvalg av attraksjoner, fra fantastisk utsikt til strender og golfbaner. Den ideelle værforhold er en ekstra bonus på denne øya. Selv regjeringen er oppriktig oppmerksom på turisme her og hjelper fremtredende med utvikling av infrastruktur. Det var også åpenbart fordi mer enn 50% av det totale BNP kommer fra turistnæringen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *