Bruke indianer rangler for indiske seremonier og ritualer

Av | juli 18, 2021

Hvis du elsker indianer-rangler, vil du definitivt ha nytte av å legge dem til trommel- og powwow-kretsene dine. Rattles er utmerkede indianerikoner som representerer urfolksstammer og deres unike kultur. De er også blant de mest populære musikkinstrumentene å spille i seremonielle ritualer i forskjellige indianerstammer. Rattles, i mange år og for de fleste amerikanske indianere, har alltid hatt en stor rolle i den åndelige forbindelsen med skaperen, så vel som til bruk på offentlige samlinger.

Når du leser om den spennende historien til amerikanske indianere og deres bruk av indianerklokker, vil du oppdage at de er symbolske blant urfolksstammer og avgjørende for stammeseremonien der de blir brukt. De sies å symbolisere dyre-, plante- og mineralrikene. Dyrkeriket er eksemplifisert i form av raslens beholder eller dekorative fjær. Mineralriket er representert av steinene som skaper lyden eller også av malingen som brukes til kunstverket som er avbildet på raslingen. Og grønnsaksriket er symbolisert av mango.

Ved å studere bruk av indianere av rangler og hvordan de spilles, vil du lære at praktisk talt alle indiske stammer og kulturer, inkludert Navajo-kulturen, spiller rangler i seremoniene. Blant de mange typene indiske rangler, sammen med de populære gresskar- og skilpaddeskallklatringene, er den enkle råskallingen den mest brukte i indianerstammer. Bildene, som Navajo-bjørnen eller Navajo-ørnen, brukt i illustrasjonene som er festet til klokkene, er forskjellige i hver stamme. Du vil finne det interessant at de forskjellige stammene, inkludert Cherokee, Navajo, Apache, Pueblo, Zuni og Hopi, kan identifiseres av variasjonene av den vakre kunsten i deres håndverk. En ting disse stammene har til felles er at de ringer til bjeller ved de mange seremonielle begivenhetene og som en del av musikk, dans, medisin og åndelighet.

Innfødte rangler er veldig attraktive og er laget med en rekke naturlige materialer som skilpaddeskall, lær, råhud, perler og indianerfjær. Skinn, frynser, frø, bergarter, gevir, horn, bein og skjell brukes til å skape den unike indiske stilen. Noen ganger blir leirperler, blå mais, manzanita frø eller små glatte steiner som de som finnes i åpningen av en maurtue også plassert i bjellene for å gi dem ønsket lyd.

De innfødte har alltid brukt musikk, sanger, historier og sagn for å uttrykke sin kulturelle tro og skikk med hverandre og med omverdenen. I harmoni med disse måtene å lære på, har klokker blitt en viktig del av seremoniene og ritualene til urfolk.

Det er grunnen til at det ikke er noe mer spennende enn å eie ekte indiske musikkinstrumenter og håndverk. Du kan enkelt kjøpe indiske rangler online og også i butikker som selger rustikk innredning. Hvis du er fascinert av autentiske indiske musikkinstrumenter, eller leter etter det rette instrumentet du kan bruke i trommeseremoniene, vil du definitivt bli tiltrukket av den unike lyden fra indianerklokker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *