betingelse

BETINGELSE

Dette er en juridisk bindende kontrakt. Les den i sin helhet.

Velkommen ValHeart.com en LearnHowToTalkToAnimals.com dette nettstedet er tilgjengelig for deg på disse vilkår og betingelser, og du samtykker i disse vilkårene ved å bruke dette nettstedet. Les dem nøye, og hvis du ikke er enig med dem, gå bort fra området.

Noen ganger vil du være underlagt ytterligere vilkår, for eksempel, når du kjøper noe eller en ansvarsfraskrivelse som kan vises på nettstedet.

PERSONVERN

For å lære hvordan vi behandler den informasjonen vi lære om besøkende til nettstedet vårt, vennligst besøk vår personvern side.

TELEKOMMUNIKASJON

Du samtykker i å motta kommunikasjon fra oss elektronisk, og du samtykker i at varsel eller kunngjøring vi er pålagt å gi til deg nå eller i fremtiden kan bli gjort tilgjengelig i elektronisk form.

VÅR OPPHAVSRETT

Innholdet du ser her, inkludert tekst, bilder, tilpasset programvare, ressurs-samlinger og lyd-og video-innhold eller gjort tilgjengelig av nettstedet fra andre steder, og er den eneste og eksklusive eiendommen. Den er beskyttet av amerikanske og internasjonale lover om opphavsrett. Vi tar våre immaterielle rettigheter på alvor, og ser for krenkende bruker av våre opphavsrettsbeskyttet materiale, for eksempel kopiere, overføre, som vår egen, eller andre krenkende bruker, enten personlig eller kommersiell. Hvis du ønsker å bruke informasjonen på dette nettstedet, annet enn ved å vise det for personlig bruk, tilbyr vi en lisens til å gjøre så starter fra $ 10,000. Hvis du finner at du ved hjelp av andre opplysninger enn det som er uttrykkelig tillatt i denne avtalen, vil vi varsle deg, og belaster deg i henhold til dette.

VÅRE VAREMERKER

Logoer, slagord og buzzwords, design aspekter av nettstedet, ikoner, skript og tjenestenavn som vises på nettstedet eller andre steder, er varemerker av hjertet kommunikasjon Enterprises, LLC og er beskyttet av AMERIKANSK lov. Disse varemerkene hjelpe forbrukerne med å identifisere hjertet kommunikasjon Enterprises, LLC som en kilde av informasjon eller materiale lager en logo, slagord eller andre design med varemerket. De trenger ikke å bli brukt på noen måte som er egnet til å skape forvirring blant forbrukerne, innebærer tilhørighet eller godkjenning, eller som undergraver eller nedvurderer merkevare.

TILGANG RESTRIKSJONER

Du kan bruke området, både for personlig og ikke-kommersiell bruk. Dette betyr at du kan ikke selge eller gjøre annen kommersiell bruk av innholdet på dette nettstedet, for eksempel laste ned, kopiere, duplisere, reprodusere eller på annen måte å fjerne informasjon fra nettstedet for din (eller en tredjepart) kommersiell fordel, enten manuelt eller elektronisk. Vi forbeholder oss alle rettigheter, inkludert de som ikke er uttrykkelig angitt i disse vilkårene eller andre steder på nettstedet.

Du må ikke engasjere seg i taktikk for å få uovertruffen fordeler fra nettstedet, for eksempel skjule logoer eller innholdet for å forbedre søkerangeringen.

Du er ansvarlig for å forstå lovene i din jurisdiksjon som de forholder seg til bruk av nettsteder som dette, og du samtykker i å være bundet av kravene i disse lovene.

Den begrensede lisensen som du har til å bruke dette nettstedet er avsluttet hvis du bryter noen av disse vilkårene.

INNHOLD DU HAR GITT

Vi noen ganger gjør kommentarer funksjoner som er tilgjengelige for besøkende. Du godtar å ikke legge inn noe som er ulovlig, nedsettende, vulgært, truende, obskønt, ærekrenkende, støtende eller krenkende, eller å bruke kommentar-funksjonen for å fremme spam, uønsket kommersiell, eller programvare som virus. Vi forbeholder oss retten til å fjerne kommentarer, uavhengig av dens innhold, og til å blokkere deg fra nettstedet etter eget skjønn.

Om du vil gi innhold for bruk gjennom kommentaren funksjonen eller kontaktskjema, du gir oss en ikke-eksklusiv, royalty-fri lisens til å bruke, reprodusere, publisere, tilpasse, vise og distribuere slikt innhold over hele verden i noen form. Dette inkluderer retten til å benytte navnet som du sender innhold. Vennligst vær klar over dette før du sender personlige data eller informasjon av kommersiell verdi, enten fra deg eller fra en tredje part eller enhet.

Vi er ikke ansvarlig for innhold lagt ut av deg eller noen tredjepart.

OPPHAVSRETT

Vi tar opphavsrett problemer på alvor. Hvis du mener at vi har krenket opphavsretten din, kan du kontakte oss på ContactVal@ValHeart.com vi vil undersøke saken umiddelbart.

INFORMASJON OG INNHOLD AV ANDRE PARTER

Vi vil fra tid til annen avsløre informasjon og tjenester levert av andre selskaper enn hjertet kommunikasjon Enterprises, LLC. Vi garanterer ikke tilbyr disse selskapene eller sikkerheten av sine nettsteder. Vi er ikke ansvarlige for sine handlinger, eller resultat av bruk av deres produkter eller innhold. Vi varsle deg, og samtykker i å lese vilkårene og retningslinjene for personvern som styrer informasjon, varer eller tjenester fra tredjeparter som du kan lære mer om på dette nettstedet.

Kan vi ikke verifisere, heller ikke vil vi forsøke å verifisere, kommentarer og uttalelser som kan bli lagt ut av andre i et blogginnlegg på denne site angående vår hjemmeside, produkter eller tjenester. Av denne grunn, hvis andre legger ut «suksesshistorier» eller «best-case» – scenarier referanser (hvordan å skille dem fra subjektive meninger), bør du anta at deres resultater ikke typisk fordi hver historie er deres eget basert på deres unike reise og prosess.

TREDJEPARTS NETTSTEDER

Vår nettside kan inneholde linker som vil tillate deg å enkelt besøke andre interessante nettsteder. Men, når du har brukt disse linkene til å forlate vår side, bør du være oppmerksom på at vi ikke har noen kontroll over det andre nettstedet. Derfor kan vi ikke være ansvarlige for beskyttelse og personvern av enhver informasjon som du gir når du besøker dette nettstedet og at dette nettstedet er ikke underlagt denne personvernerklæringen. Du bør være varsom og se på personvernerklæringen som gjelder for nettsiden.

ANBEFALINGER OG ATTESTER

Materiale forbindelse med støttespiller. Materialet link innebærer betaling av kompensasjon til støttespillere, eller levering av gratis salgsfremmende materiale eller fordeler til støttespillere.

Provisjoner og gebyrer. Noen av eller alle støttespiller som gir uttalelser eller kommentarer til dette nettstedet i forbindelse med denne nettsiden, dens produkter og tjenester kan motta betaling fra oss i form av affiliate provisjoner, henvisning avgifter eller andre kostnader. Mens du kan anta at disse anbefalingene er partisk til fordel for kompensasjon, til det beste av vår kunnskap, mener vi at disse anbefalingene representerer ærlige meninger av tilhengere.

Gratis salgsfremmende materiale eller fordeler. Noen eller alle støttespillere som gir uttalelser eller kommentarer til dette nettstedet i forbindelse med denne nettsiden, dens produkter og tjenester kan motta gratis salgsfremmende materialer eller ytelser fra oss. Mens du kan anta at disse klausulene er partisk på grunn av disse gratis salgsfremmende materiale eller andre fordeler, til det beste av vår kunnskap vi tror at disse punktene representerer ærlige meninger fra proposers.

Suksess story » eller «best-case» attester vi publisere. For attester vi publiserer på nettstedet vårt som er i naturen «suksesshistorier» eller «best-case» – scenarier referanser (hvordan å skille dem fra subjektive meninger), vi har data som vil dokumentere resultater og også gi uttalelser om forventet typiske resultater, mener vi at forbrukerne vil vanligvis oppnå med produktet eller tjenesten, og vi vil gi denne informasjonen på forespørsel e – post compliance.officer-at-valheart.com.

Subjektive Vurderinger Som Vi Publiserer. For attester, vi legger ut på vår hjemmeside som er av arten av subjektive meninger, kan vi ikke bekrefte, eller må vi søke uavhengig bekreftelse, men det beste av vår kunnskap vi tror at testimonialists gi sin ærlige meninger. Hvis du er usikker på om en bestemt mening er en»suksess»/» best-case » scenario anbefaling eller en subjektiv mening, vennligst e-post vårt compliance-officer e-postadresse ovenfor, og be om en forklaring.

FRASKRIVELSE AV GARANTIER; BRUK PÅ EGEN RISIKO

INFORMASJON OG INNHOLD SOM ER TILGJENGELIG PÅ NETTSTEDET LEVERES «SOM DET ER» OG » SOM TILGJENGELIG.»VI GIR INGEN REPRESENTASJONER ELLER GARANTIER AV NOE SLAG, UTTRYKTE ELLER UNDERFORSTÅTTE, MED HENSYN TIL INFORMASJON, INNHOLD, MATERIALE, TJENESTER ELLER PRODUKTER SOM ER TILGJENGELIG HER. DU GODTAR UTTRYKKELIG AT DIN BRUK AV DETTE NETTSTEDET ELLER NOEN DEL AV DET ER PÅ EGEN RISIKO.

I DEN GRAD DET TILLATES AV GJELDENDE LOV, FRASKRIVER VI OSS ALLE GARANTIER, UTTRYKTE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL, UNDERFORSTÅTTE GARANTIER OM SALGBARHET OG EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL. VI GARANTERER IKKE AT INFORMASJON, INNHOLD, MATERIALE ELLER ANDRE TJENESTER SOM TILBYS AV NETTSTEDET, IKKE INNEHOLDER VIRUS ELLER ANDRE SKADELIGE KOMPONENTER. VI VIL IKKE VÆRE ANSVARLIGE FOR EVENTUELLE SKADER AV NOE SLAG SOM FØLGE AV BRUK AV INFORMASJONEN, INNHOLDET ELLER ANNET MATERIALE ELLER TJENESTER SOM TILBYS PÅ DETTE NETTSTEDET, HERUNDER, MEN IKKE BEGRENSET TIL DIREKTE, INDIREKTE, TILFELDIGE, STRAFFENDE, OG AVLEDEDE SKADER, I DEN GRAD STATEN LOVEN TILLATER SLIKE ANSVARSFRASKRIVELSER.

GJELDENDE LOV

Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du i at tvister knyttet til disse vilkårene eller med hjertet kommunikasjon Enterprises, LLC skal være underlagt lovene i staten Texas, usa, uten hensyn til prinsipper om lovkonflikter, og du samtykker å forelegge deg til den personlige jurisdiksjonen til Texas.

ENDRINGENE OG ANDRE SAKER

Vi kan gjøre endringer på nettstedet, kan våre tilbud eller informasjon, og disse vilkår og betingelser til enhver tid og uten varsel.

Hvis noen av disse forholdene er vurdert som ugyldig for noen grunn, vil denne perioden være separat, og de øvrige vilkårene vil ha maksimal effekt.

Ved å bruke dette nettstedet bekrefter du at du er over atten.

Hvis du foretar et kjøp på dette nettstedet, er du underlagt denne Avtalen og andre, inkludert våre retningslinjer for refusjon, hvis noen.

Oppdatert November, 2020.